Babich Organic Wines
A pincészet története 1912-ben kezdődött, amikor Josip Babich Auckland nyugati felén szőlőt telepített. Azóta már a család harmadik generációja foglalkozik borászattal, emellett több, mint 20 éve minősítetten fenntartható szőlőültetvénnyel is rendelkeznek. Munkájuk során törekednek a termőfölddel, ökoszisztémával, valamint az évszakokkal való harmónia megtartására és ezekkel együttműködve kiemelkedő minőségű borok készítésére.
Több, mint 15 éve organikus szemléletmóddal művelik a területeik jelentős részét, de ezt az arányt igyekeznek folyamatosan növelni. Jelenleg 6 termékük nyerte el a vegán minősítést, melyek egyben organikus minősítéssel is rendelkeznek.
Több, mint 15 éve organikus szemléletmóddal művelik a területeik jelentős részét, de ezt az arányt igyekeznek folyamatosan növelni. Jelenleg 6 termékük nyerte el a vegán minősítést, melyek egyben organikus minősítéssel is rendelkeznek.